Anna og Theo Lydbok

4.2/5

Författare: Amanda Prowse

Lydbok

Introduksjon

Anna og Theo er den første boken i serien på to bøker om kjærlighetshistorien om disse to unge menneskene fra veldig forskjellige verdener. I den første boken hører vi fra Anna sitt perspektiv, hvor hun forteller sin versjon av hennes eget liv og lysten på kjærlighet.

I Anna og Theo lydbok er fokuset derfor på Anna i den første boken, og Theo i den andre. Man får derfor en kjærlighetshistorie fra begge de involverte sine perspektiv, og blir bedre kjent med dem som mennesker gjennom historien.

Gjennom Anna og Theo lydbok gratis hører vi en unik kjærlighetshistorie mellom to mennesker fra veldig ulike oppvekster, som selvsagt vil sette preg på historien vi hører om dem.

Anna og Theo: Handling

Anna og Theo er en moderne kjærlighetshistorie fortalt fra begge de to involverte menneskene sine ulike perspektiv. Det betyr at denne serien på to bøker fokuserer på de to hovedpersonene. I den første boken blir vi bedre kjent med Anna, og blir kjent med Theo gjennom hennes øyne. Vi blir vitne til flere ulike sentrale tidspunkt i Anna sitt liv, vi hører blant annet om en trøblete barndom, som har satt dype spor.

Videre i Anna og Theo lydbok hører vi om hvordan Anna etterhvert ble forlatt i et barnehjem av sin egen mor, og senere hvordan hun etterhvert møter Theo, og bestemmer seg for å satse på kjærligheten sammen med han. Gjennom boken blir vi veldig godt kjent med Anna, som er veldig lett å like, og stort sett har et veldig positivt syn på livet, til tross for en trøblete oppvekst.

Gjennom Anna og Theo lydbok gratis ser vi hvordan Anna bare ønsker seg et normalt, vanlig liv, noe hun ikke hadde i oppveksten. Den personen hun ønsker å leve livet sitt med er Theo, som kommer fra en veldig ulik bakgrunn, og har sine egne problemer de må takle sammen i Anna og Theo lydbok.

I den første boken i serien om Anna og Theo er historien fortalt gjennom Anna, men vi blir likevel kjent med Theo etterhvert, selv om han senere får muligheten til å fortelle sin historie i den andre boken i serien. Serien er veldig unik siden vi hører fra begges perspektiv, og vil uten tvil føre til et sterkt bånd mellom leseren og de to unge turtelduene.

Om forfatteren: Amanda Prowse

Amanda Prowse er en britisk forfatter. Hun er kjent over hele verden for sitt omfattende forfatterskap, som foreløpig består av hele 26 bøker. Som forfatter skriver Prowse både noveller og romaner innen flere ulike sjangere. Hun har også publisert en bok innen selvbiografi sjangeren. Bøkene hennes har blitt oversatt til flere dusin ulike språk, og selges over hele verden, og hun har totalt solgt flere millioner bøker, inkludert Anna og Theo.

Prowse er også godt kjent i Storbritannia for sine gjentatte opptredener både på tv og på radio, inkludert på statskanalen BBC. Hun har alltid vært interessert å fortelle historier, og håper bøkene hun skriver vil kunne hindre lesere i å skru av leselampen i sengen, og heller lese litt mer hver kveld.

Lytt gratis