Angst Lydbok

3.1/5

Författare: Peder Kjøs

Lydbok

Introduksjon

Angst: hva er du redd for? Hvorfor er angsten viktig? Hva kan du gjøre med den? Dette er tittelen på boken fra den anerkjente psykologen og forfatteren Peder Kjøs, hvor han prøver å hjelpe mennesker som sliter med angst i livet.

I Angst lydbok tar forfatter Kjøs for seg nøyaktig hva angst er, og hvordan det påvirker mennesker. Det som er kjent med dette, og selv har kjent det på kroppen vil være klar over hvor krøplende følelsen er når den setter inn.

Gjennom Angst lydbok gratis kommer forfatteren med en rekke råd til de som sliter med å takle denne utfordringen, som vil kunne hjelpe dem til å sikre seg mer ro hverdagen.

Handling: Angst

Angst: hva er du redd for? Hvorfor er angsten viktig? Hva kan du gjøre med den? Dette er en viktig bok for stadig flere mennesker i samfunnet som daglig kjenner den krøplende følelsen av angst i kroppen, som ofte gjør dem helt handlingslammet. Mentale utfordringer er bedre dokumenter blant befolkningen enn noen gang tidligere, og stadig flere mennesker må daglig kjempe mot angsten. Også for de som aldri har kjent på denne følelsen er denne boken midt i blinken.

Å kjenne angst og redsel spre seg gjennom kroppen er vanskelig å forestille seg om man aldri har følt det selv, noe Angst lydbok er veldig god til å illustrere. Om man skal ha noe som helst håp om å vinne over angsten, og kunne leve et normalt liv hver eneste dagen uten å stadig vekk være redd for at denne ubeskrivelige følelsen igjen skal komme krypende, må man først forstå den.

Gjennom Angst lydbok gratis vil leseren eller lytteren få en grundig oversikt over hva angst og redselen knyttet til denne følelsen er, og hva som fører til at får angst i det hele tatt. Som utdannet psykolog har forfatter Kjøs brede erfaring innen feltet, og kommer derfor med kunnskapsbasert informasjon og råd knyttet til hvordan man kan leve med angst i hverdagen sin. Han benytter seg også av ulike begrep innen filosofi, kunst og litteratur til å belyse temaet.

I Angst benytter forfatteren seg også av egen erfaring fra sitt privatliv til å belyse det som er et svært utfordrende tema, og som er en belasting for svært mange mennesker i dag. Gjennom Angst lydbok vil leseren eller lytteren bli bedre rustet til å forstå og takle denne følelsen i hverdagen.

Om forfatteren: Peder Kjøs

Peder Kjøs er en forfatter og psykolog født 1967 i Sarpsborg. Han er utdannet ved Universitetet i Oslo, og har siden han fullførte studiene sine hatt en rekke ulike roller knyttet til psykologi og mental helse. I tillegg til å hjelpe pasienter gjennom jobben sin, er Kjøs også kjent som programleder i NRK, hvor han i flere år var leder for programmet Jeg mot meg.

Kjøs har også i flere år vært ansvarlig for podkasten Hos Peder, som er knyttet til NRK gjennom deres God bedring podkast. Som forfatter har Peder Kjøs hatt stor suksess med flere bøker, inkludert Alene, Aldri gi opp og Angst: hva er du redd for? Hvorfor er angsten viktig? Hva kan du gjøre med den?

Lytt gratis