Alt vi vil beholde Lydbok

4/5

Författare: Kerry Lonsdale

Lydbok

Introduksjon

I Alt vi vil beholde møter vi Aimee Tierney. Hun har planlagt hele fremtiden sin, sammen med sin barndomskjæreste James Donato. Alt går etter planen, og hun hun er bare et par uker borte fra å endelig kunne gifte seg med sin forlovede.

Samme dag som de egentlig skulle gifte seg, befinner Aimee seg i stedet i James sin begravelse, etter at han forsvant på sjøen i Mexico, og dør sammen med Aimee sine drømmer og deres fremtid i Alt vi vil beholde lydbok.

Etterhvert bestemmer Aimee seg for å komme til bunns i hva som egentlig skjedde med James, siden de aldri fant kroppen hans da han forsvant. Hun finner spor som tyder på at han kanskje fremdeles lever i Alt vi vil beholde lydbok gratis. Er det ønsketenking, eller lever hennes første kjærlighet i skjul i Mexico?

Handling: Alt vi vil beholde

Aimee Tierney er en kokk med den perfekte oppskriften for hvordan hun skal leve et lykkelig liv. Hun skal gifte seg med kjæresten hun har hatt siden ungdomstiden James Donato. Sammen skal de ha barn og oppdra en familie sammen, og etterhvert kjøpe foreldrenes restaurant. Det er alt hun trenger for å være lykkelig i livet, og alt går som planlagt for Aimee i Alt vi vil beholde.

En dag skjer det noe uventet i Alt vi vil beholde lydbok, når den tidligere kjæresten til Aimee, som nå er hennes forlovede, forsvinner i en båtulykke på sjøen. Det fører til at hele Aimee sin fremtid og drømmer forsvinner ut på havet. I stedet for å gå ned kirkegulvet på bryllupsdagen deres, befinner hun seg nå i samme kirken, i James sin begravelse.

Begravelsen fører ikke til at Aimee føler noen som helst ro, og klarer ikke slå seg til ro med hva som har skjedd med hennes forlovede. Hun sliter med å gjenvinne sitt eget liv, og dykker stadig dypere ned i mysteriet som omkranser James sin forsvinning i Alt vi vil beholde lydbok gratis.

Etterhvert avdekker hun en haug av hemmeligheter som får henne til å sette spørsmålstegn ved hele livet hun hadde sammen med James. Under denne overflaten av hemmeligheter befinner sannheten seg, en sannhet som potensielt vil frigjøre Aimee for alltid. På samme tid kan sannheten også knuse Aimee helt, i Alt vi vil beholde.

Gjennom Alt vi vil beholde lydbok er Aimee på jakt etter å finne ut hva som egentlig skjedde med hennes forlovede den dagen han forsvant på sjøen. Lever James fremdeles, eller er han død?

Om forfatteren: Kerry Lonsdale

Kerry Lonsdale er en bestselgende forfatter fra California. Hun har toppet bestselgerlister i Wall Street Journal, Washington Post, Amazon Charts og Kindle. Bøkene hennes har blitt oversatt til rundt 30 ulike språk, og selges over hele verden.

Lonsdale bor i dag sammen med sin ektemann, deres barn og to katter i den nordlige delen av California. Hun er en av grunnleggerne av Women’s Fiction Writers Association, og er også medlem av gruppen International Thriller Writers.

Kerry Lonsdale debuterte i 2016 med boken Alt vi vil beholde, den første i en trilogi om Aimee Tierney, som hun har hatt stor suksess med over hele verden.

Lytt gratis