Alt i et øyeblikk Lydbok

4.1/5

Författare: Erica James

Lydbok

Introduksjon

I Alt i et øyeblikk møter vi Floriana. Vi får høre hvordan en bryllupsinvitasjon forandret hele livet hennes. Om hun ikke hadde vært så distrahert av invitasjonen, og tanken på å måtte se sitt livs kjærlighet gifte seg med en annen kvinne, ville ting vært annerledes.

Hun ville sett bilen komme mot seg, og det hadde ikke vært behov for den eldre damen Esme Silcox og den lokale eiendomsutvikleren Adam Strong å skynde seg med å hjelpe henne. Hadde hun ikke møtt dem ville hun aldri hatt motet til å delta i Seb sitt bryllup i ved Lake Como i Alt i et øyeblikk lydbok.

Lake Como bringer tilbake flere minner om da hun tilbrakte tid der selv som 19 åring, og forelsket seg for første gang. I Alt i et øyeblikk lydbok gratis får vi høre om hva som skjer når hun vender tilbake her.

Handling: Alt i et øyeblikk

I Alt i et øyeblikk blir vi kjent med Floriana. Hun mottar en dag en uventet bryllupsinvitasjon fra hennes eks kjæreste. Det er noe hun ikke hadde regnet med å få i posten, og hun er ikke sikker på om det er en god ide at hun deltar i bryllupet. Det er tross alt Seb, hennes første kjærlighet det er snakk om. Mannen som stjal hjertet hennes den gangen for flere år siden, og forandret hele livet hennes.

Floriana er veldig distrahert av denne invitasjonen, og legger ikke merke til bilen som kommer mot henne. Hun blir dermed meid ned av en sjåfør som stikker av i Alt i et øyeblikk lydbok. To mennesker kommer til unnsetning. Den første er Esme Silcox, en spenstig eldre dame i 80 årene. Den andre er Adam Strong, en eiendomsutvikler. Dette er begynnelsen på et usannsynlig og koselig vennskap mellom disse tre personene.

De bryr seg etterhvert dypt om hverandre, og oppmuntrer hverandre til å gjøre ting som er utfordrende og de egentlig ikke har lyst til å gjøre i Alt i et øyeblikk lydbok gratis. Gjennom boken hører vi også om Esmes yngre dager og kjærligheten som forandret hennes liv.

Både for Esme, Floriana og Adam er fortiden en ting de sliter med å møte. Hva fortiden deres betyr for fremtiden deres sliter de også med å forstå i Alt i et øyeblikk. Særlig Floriana kjemper med avgjørelsen om å delta i bryllupet eller ikke, og hun mimrer ofte tilbake til tiden med Seb. Hva som skjer, og om Floriana drar til Lake Como og bryllupet, får du vite i Alt i et øyeblikk lydbok.

Om forfatteren: Erica James

Erica James er en engelsk forfatter født 1960 i Surrey. Hun ble født Erica Sullivan, men skriver under navnet Erica James. Hun startet karrieren som forfatter etter å ha deltatt på et kreativ skrivings kurs organisert av Arvon Foundation, en veldedig organisasjon som fremmer kreativ skriving.

Hun debuterte i 1996 med boken A Breath of Fresh Air, og har foreløpig publisert hele 19 bestselgere, inkludert Alt i et øyeblikk. Erica James deler i dag tiden sin mellom Suffolk og Lake Como i Italia, og har to voksne sønner.

Hennes bok Gardens of Delight vant i 2006 Romantic Novel of the Year Award fra Romantic Novels Association.

Lytt gratis