Aldri mer fri Lydbok

4.6/5

Författare: Liza Marklund & Maria Eriksson

Lydbok

Introduksjon

Aldri mer fri er den frittstående oppfølgeren til boken På flukt i gjemt serien, fra forfatter Liza Marklund. Boken er basert på den sanne historien om livet til Maria Eriksson, som levde et liv på flukt fra sin tidligere forlovede og faren til hennes første barn.

I Aldri mer fri lydbok hører fortsettelsen på historien til Maria, som forelsker seg i en mann som senere vil forfølge henne og deres datter, og tvinge henne til å leve et liv i skjul. Hennes tidligere forlovede ble svært voldelig, og truet med å drepe både Maria og deres datter Emma, som tvinger henne til å rømme.

Videre i Aldri mer fri lydbok gratis hører vi om hvordan ekskjæresten finner Maria, som nå lever et nytt liv sammen med sin nye ektemann Anders og deres nye barn.

Handling: Aldri mer fri

Maria Eriksson møtte det hun trodde var hennes livs kjærlighet når hun levde et normalt liv og jobbet i en bank i Aldri mer fri lydbok. Mannen med de mørke øynene, som han blir kalt, er akkurat den mannen hun har ønsket seg, og de bestemmer seg fort for å forlove seg og tilbringe resten av livet sammen. I Aldri mer fri hører vi hva som skjer når dette glansbildet utvikler seg til et sant mareritt.

Etter at deres datter Emma blir født forandrer Marias forlovede seg, og blir stadig mer voldelig. Han mishandler henne fysisk, voldtar Maria og truer også med å drepe både Maria og Emma i Aldri mer fri lydbok. Maria rømmer derfor, og prøver å starte livet sitt på nytt. Hun møter Anders, som hun gifter seg med og får et nytt barn sammen med.

I Aldri mer fri lydbok gratis hører vi hva som skjer videre i historie, etter at ekskjæresten sporer dem ned, og terror igjen preger hverdagen til Maria. Ting som drapsforsøk og mishandling, som hun trodde var hørte historien til, blir igjen en del av Marias liv. Det er heller ingen hjelp å få hos politiet eller andre myndigheter, og livet til Maria full av frykt.

Maria og hennes nye familie lever i skjul, og forflytter seg stadig rundt omkring i Sverige i hele seks år, før ekskjæresten igjen finner dem. Aldri mer fri er basert på den sanne historien om Maria som levde et liv i terror på rømmen fra hennes tidligere forlovede og hennes første barns far.

Om forfatteren: Liza Marklund og Maria Eriksson

Liza Marklund er en svensk forfatter født 1962. Hun er en av ikke bare blant Sveriges, men Skandinavias, fremste krimforfattere. Hun er best kjent for sin serie om journalisten Annika Bengtzon, som er oversatt til mer enn 30 språk og har solgt over 13 millioner eksemplarer. Marklund jobber ved siden av sitt forfatterskap også som spaltist, journalist og er ambassadør for UNICEF. Hun er også deleier av forlaget Piratförlaget, som er et av Sveriges største forlag.

Maria Eriksson er en svensk forfatter, som har skrevet en rekke bøker. Hun er best kjent for bøkene hun skrev sammen med Liza Marklund, Aldri mer fri og På flukt, hvor de skildrer hendelser fra Marias eget liv på flukt fra sin voldelige ekskjæreste. Eriksson har også publisert flere bøker på egenhånd.

Lytt gratis