Åge: historien om Norges største rocker Lydbok

4.3/5

Författare: Ole Jacob Hoel

Lydbok

Introduksjon

I Åge: historien om Norges største rocker blir vi bedre kjent med personen kjent som Åge Aleksandersen. Livet i rampelyset er ikke alltid som det ser ut som utad, særlig ikke for en som ikke har vært interessert i å være kjendis, men heller musiker.

Åge: historien om Norges største rocker lydbok forteller historien om hvordan en av Norges fremste musikere har klart å holde beina plantet godt på jorden gjennom en svært lang og innholdsrik karriere. Selv for en som normalt sett skyr medielyset, har han i ny og ne dukket opp i mediene.

Gjennom Åge: historien om Norges største rocker lydbok gratis blir vi ikke bare bedre kjent med Åge som person, men får også et lite innblikk i den norske musikkindustrien, som ofte kan være avgrenset til de kronglete veiene i Norge.

Åge: historien om Norges største rocker: Handling

Åge: historien om Norges største rocker er en bok hvor fans av den mediesky musikeren og legenden Åge Aleksandersen endelig kan bli bedre kjent med mannen bak gitaren og mikrofonen. Som de aller fleste Åge Aleksandersen fans vil være klar over, er det ikke ofte at den folkekjære musikeren åpner opp om livet sitt. I boken åpner han opp til forfatter Ole Jacob Hoel, som blir med rockeren på turne langs de kronglete veiene i Norge.

I Åge: historien om Norges største rocker lydbok hører vi om de utfordringene Åge hadde i barndommen, med en far som slet med alkoholmisbruk. Til tross for at dette førte til visse utfordringer, og satte et visst preg på Åge selv, har han ellers hatt en veldig udramatisk oppvekst. Hva som førte til at han i det hele tatt satset på en karriere som musiker er noe som også blir diskutert i boken.

For en som ikke var interessert i å bli kjendis, men var fast bestemt på å bli musiker, har livet i rampelyset ført til visse utfordringer for Åge Aleksandersen, noe vi hører i Åge: historien om Norges største rocker lydbok gratis. At han ville nyte den statusen i Norge, og ha den suksessen han har hatt, kunne han aldri ha forestilt seg. Særlig ikke når han tidlig i karrieren var usikker på om han ville kunne leve av musikken sin.

Åge: historien om Norges største rocker er en bok for alle som er interessert i å bli bedre kjent med Åge Aleksandersen. Ikke bare for fans, men også for de som er interessert i å vite mer om hva som skjer bak kulissene i den norske musikkindustrien vil kunne nyte Åge: historien om Norges største rocker lydbok.

Om forfatteren: Ole Jacob Hoel

Ole Jacob Hoel er en norsk journalist og forfatter født 1958. Ole Jacob Hoel har i flere år vært en av Norges fremste journalister, og har i en årrekke jobbet for den norske avisa Adressa. Tidligere har han også jobbet for en rekke andre norske publikasjoner, hvor han har dekket en rekke ulike temaer i sin rolle som journalist.

Som forfatter har Ole Jacob Hoel publisert to bøker så langt i sin litterære karriere. Han debuterte med boken Endelig vart de helg: historien om D.D.E i 2002, og etablerte seg selv derfor som en ekspert på biografier innen den norske musikkindustrien. Dette førte til at han i 2011 publiserte selvbiografien Åge: historien om Norges største rocker sammen med Åge Aleksandersen.

Lytt gratis