Adrenalin Lydbok

4.2/5

Författare: Jeff Abbott

Lydbok

Introduksjon

I Adrenalin møter vi den unge CIA agenten Sam Capra. Han har alt han noen gang kunne ønsket seg i livet, en jobb han elsker, en kone han elsker mer enn noe annet, som i tillegg er gravid og i ferd med å føde deres første barn.

En dag i Adrenalin lydbok mister Sam Capra alt, i en uventet rekke hendelser, hvor han selv blir mistenkt for å være en terrorist, samtidig som hans kone og ufødte barn blir kidnappet. Det som skjer er noe som han aldri kunne forutsett ville skje, ikke engang i hans verste mareritt.

I Adrenalin lydbok gratis følger vi dermed Sam som nå befinner seg på rømmen, besatt av å finne sin kone og ufødte barn, komme til bunns i hva som har skjedd, samtidig som han må renvaske seg selv.

Adrenalin: Handling

Sam Capra er på vei til jobb i Adrenalin, en jobb han er veldig godt egnet til, og som han har stor suksess med. Som en ung CIA agent, involvert i viktig og ikke minst spennende arbeid med å jakte mennesker med onde motiv, føler Sam seg som om han er på toppen av verden. I tillegg til at ting går bra på jobbfronten, er han gift med sitt livs store kjærlighet, Lucy, som er 8 måneder gravid.

Ting går derfor den rette veien for Sam Capra for tiden i Adrenalin lydbok, og han gleder seg mest av alt til å ønske sitt første barn velkommen til verden med sin kone. På jobb er Sam i ferd med å levere en viktig rapport, når han plutselig får en telefon fra Lucy, som ber han om å komme ned og møte henne utenfor kontoret så fort som mulig, og løpe når han kommer ned.

Sam ser Lucy i en ukjent bil på andre siden av parkeringsplassen, og sprinter mot bilen idet bygningen bak han eksploderer, og tar livet av alle kollegene hans. Sam blir mistenkt for å sta bak angrepet sammen med Lucy, og blir satt i arrest i flere måneder, hvor han blir utsatt for brutale avhør, som vi blir vitne til i Adrenalin lydbok gratis. Etterhvert klarer han å rømme, med hjelp av en ukjent gruppe mennesker.

Gjennom Adrenalin er Sam nå på jakt etter sin savnede kone og barn, samtidig som han leter etter sannheten og identiteten til de som har kidnappet hans familie og ødelagt livet hans. Han prøver selvsagt også å renvaske seg selv i dette heseblesende dramaet vi blir vitne til i Adrenalin lydbok.

Om forfatteren: Jeff Abbott

Jeff Abbott er en amerikansk forfatter født 1963. Han studerte historie og engelsk litteratur ved Rice University, og er i dag bosatt i Austin i delstaten Texas. Før han satset på en karriere som forfatter jobbet Abbott innen markedsføring, hvor han hadde flere ulike roller.

Abbott debuterte som forfatter i 2000 med boken Magnolias and Mayhem, og har siden publisert en rekke kjente bøker, både serier og frittstående bøker. Han er særlig kjent for noen av sine serier, som Sam Capra serien på fem bøker, som startet med boken Adrenalin. I tillegg til denne har han også hatt stor suksess med Jordan Poteet serien og Whit Mosley serien.

Lytt gratis