Å sette grenser for barn Lydbok

3.9/5

Författare: Arne Skodvin

Lydbok

Introduksjon

Å sette grenser for barn er en bok fra den anerkjente pedagogen Arne Skodvin, som i denne boken hjelper foreldre til å komme seg igjennom hverdagen med sine barn. I boken benytter han seg av all sin erfaring fra sin karriere, og kommer med veldig relater bare eksempler på barneoppdragelse i hverdagen.

I Å sette grenser for barn lydbok hører vi hvordan boken kan være et verktøy for deg som er på utkikk etter litt hjelp i hverdagen, hvor barn ofte kan være utfordrende. Hovedtemaet er, som tittelen tilsier, hvordan man best setter og opprettholder grenser for sine barn.

Å sette grenser for barn lydbok gratis er en bok full av gode tips og råd som vil kunne hjelpe foreldre til å få mer kontroll i hverdagen sin, i en hverdag som ofte kan være mer enn bare vanskelig når barn er involvert.

Handling: Å sette grenser for barn

Å sette grenser for barn er en bok skrevet av forfatter Arne Skodvin, som er spesialist på kommunikasjon mellom voksne og barn. Det betyr at han har en stor mengde kunnskap og erfaring å lene seg på, fra en lang karriere som pedagog. Boken er derfor et utmerker hjelpemiddel for de foreldre som kanskje er usikre på hvordan man best setter grenser for egne barn i hverdagen, og hvordan man ivaretar disse grensene ordentlig.

Gjennom Å sette grenser for barn lydbok vil foreldre bli bedre kjent med en rekke behjelpelige teknikker de kan benytte seg av i hverdagen. I tillegg blir foreldre også belyst i selve temaet boken tar opp, nemlig grenser, og hvorfor det er viktig for barn å ha grenser i oppveksten. Det er flere grenser som er naturlig å innføre i de fleste hjem, men også en rekke grenser de færreste ikke tenker på, som like fullt er viktige.

I Å sette grenser for barn lydbok gratis blir man bedre kjent med hvilken del grenser bør ha i hverdagen når man oppdrar et barn. Å ha faste grenser for barn i hjemmet vil kunne ha flere gode resultater på barn i oppveksten. Grenser og regler er en viktig del av samfunnet generelt, og det er derfor viktig at barn er klar over hvorfor dette er viktig gjennom hele livet, også når de er små.

Å sette grenser for barn er en bok som egner seg for både de som er foreldre for første gang, i tillegg til de som allerede har barn fra før av. Å sette grenser for barn lydbok er et utmerket verktøy å benytte seg av for alle som er interessert i hvordan man best oppdrar barn i dagens samfunn.

Om forfatteren: Arne Skodvin

Arne Skodvin er en norsk forfatter født 1945. Han er spesialist innen kommunikasjon, særlig kommunikasjon mellom barn og unge. Han er utdannet pedagog, og har en lang og innholdsrik karriere innen dette området. Skodvin er ansatt hos Pedagogisk forskningsinstitutt, og jobber for øyeblikket i denne rollen for Universitetet i Oslo.

Skodvin er kjent i både inn og utland for sin ekspertise i kommunikasjon mellom barn og voksne, og har publisert både bøker og artikler i Norge og en rekke andre land. Som forfatter er han kjent for boken Å sette grenser for barn, som han har hatt stor suksess med. Han er i dag bosatt i Oslo sammen med sine to barn.

Lytt gratis